0(232) 489 63 64 / info@izmirotelcilerodasi.com

TARİHÇE

Odamızın kuruluş amacı: İzmir’deki,Esnaf ve Sanatkarlar tarafından kurulan İzmir Otel Pansiyon ve İşçileri Odası,Esnaf ve Sanatkarlar Odasının,üyesi olan esnaf ve sanatkarlar ile bunların yanlarında çalışanların mesleki ve teknik ihtiyaçlarını karşılamak,meslek mensuplarının birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak,meslek disiplini ve ahlakını korumaktır.

Odamızın kuruluş kapsamı: Esnaf ve Sanatkarlar tarafından kurulan İzmir Otel-Pansiyon ve İşçileri,Esnaf ve Sanatkar Odası ve bu odanın üyesi olan esnaf ve sanatkarlarla sınırlıdır.

Odamız, kamu kurumu niteliğinde tüzel kişiliğe sahip bir meslek kuruluşudur.Odanın çalışma bölgesi İzmir Büyük Şehir Belediyesi ilçesinin idari sınırlarıdır.Odanın üyesi olduğu Birlik İzmir Esnaf ve Sanatkar odaları birliğidir.

KURUCULAR

İLHAMİ SAĞBAN